top of page

MARSUND 30 Hinta: 132.000€

Yksi vene on vapaana kesälle 2019

 Koeajovene on vesillä. Tervetuloa koeajolle!

Anchor 1

Salongissa on tummennettu lasinen liukuovi avotilaan, sekä ovi etuhyttiin. Iso liukuva kattoluukku tekee tilan ilmavaksi. Salongin pöydän ääreen mahtuu hyvin neljä henkilöä syömään. Paapuurin puolella laitaa vasten on säilytyslokeroita. Salongissa on seisomakorkeus (195-199 cm). Pentteri ja veneen ohjaamo ovat styyrpuurin puolella.

MARSUND 30 on hyvin varusteltu axelivetoinen, puoliliukuva matkavene, mikä on MARSUND 906:sta uudempi malli, mutta sillä on samat hyvät meriominaisuudet kuten edeltäjällään. Marsund 30 on kehitelty vuosikymmenien ajan, minkä tuloksena on erittäin laadukas vene, joka on suunniteltu erityisesti merellä liikkumista varten. Marsund 30:ssä on huolellisesti tehty tammisisustus, minkä takia vene säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa.

Pentterin varustukseen kuuluu hella, jääkaappi, painevesi (lämminvesi lisävarusteena), tiskiallas, 3 kpl laatikoita, leikkuulauta, iso astiakaappi liukuovilla ja roskalaatikko. Kääntämällä ohjaajan istuin eteenpäin saadaan pentteriin entistäkin suurempi laskutila.

Keulahytin makuupaikat ovat yli kaksi metriä pitkiä ja lisälevyllä saadaan keulaan kolmas makuupaikka. Vuoteiden nostokansien alla on säilytystilaa molemmin puolin sekä keulassa. Styyrpuurin puolella on iso vaatekaappi jossa on hylly ja tanko. Vaatekaapin ovi toimii samalla myös keulahytin ovena. Paapuurin puolella on ovellinen lisäkaappi sekä säilytystilaa isommille tavaroille. Makuupaikkojen yläpuolella kiertää hylly pikkutavaroille. Kattoluukku ja kaksi ikkunaa antavat valoa keulahyttiin.

WC:ssä on seisomakorkeus (188 cm). WC:n varustukseen kuuluvat vesivessa septitankilla ja tankkivahdilla, pesuallas painevedellä (lämminvesi + suihku lisävaruste), peilikaappi, lasiteline, koukut pyyhkeille, aurinkokennoventtiili katossa sekä venttiili ulos.

Seisten ajettaessa isosta kattoluukusta ylettyy hyvin sekä ohjauspyörälle että kaukohallintalaitteelle, huonommalla säällä kippari voi käyttää pienempää kattoluukkua. Isolle plotterille on tilaa kuljettajan edessä. Merikorteille on oma karttalaatikko ruorin alapuolella. Styyrpuurin sivulla on myös säilytyslokero.

Paapuurin puoleinen istuin käännetään ylös ajon ajaksi ja näin saadaan kaksi hienoa näköalapaikkaa. Isosta luukusta ylettyy seisten ulos. Laskemalla salongin pöydän alas saadaan kaksi metriä pitkä parivuode.

Avotilan penkkien alla on runsaasti säilytystilaa lepuuttajille, köysille sekä muille varusteille (ulkotilan tyynysarja on lisävaruste). Tukevan irtojalan avulla avotilaan saa kunnollisen ulkopöydän. Marsund 30:ssä on myös isokokoinen uimataso ja uimatikkaat, minne pääsee käytännöllisesti käännettävän portin kautta. Tasolla on oma säilytystila ankkurille ja kaasupullolle. Uimataso sekä avotilan lattia on päällystetty keinotiikillä (flexiteek).

Marsund, rakennettu saaristossa, 

saaristoamme varten.

VENEVEISTÄMÖ ARNE ANDERSSON, Marsundintie 39, 07390 SUURPELLINKI

puh: 040 54 44 004, e-mail: marsund@co.inet.fi

bottom of page